E1 zet kroon op het seizoen(kampioen van Goeree-Overflakkee 28-05-2011)

Toegevoegd op 28 mei 2011 om 00:00 door André Groenendijk
Whatsapp Facebook Twitter


E1 zet kroon op het seizoen(kampioen van Goeree-Overflakkee 28-05-2011)
Na de fraaie 6e plaats in de 1e klasse en de winst in het thuistoernooi van 21 mei speelde E1 zaterdag 28 mei in Nieuwe Tonge bij gastheer NTVV om het kampioenschap van Goeree-Overflakkee.

In een windering Nieuwe Tonge ontbrak Wouter Arnold Cazander wegens een familie-uitje. Het toernooi bestond uit acht wedstrijden van elk tien minuten. De eerste drie wedstrijden tegen respectievelijk OFB, NTVV en Fios werden allemaal met ruime cijfers gewonnen. Het toernooi begon pas echt met de derby tegen Flakkee. E1 kwam door een knappe goal op voorsprong, maar uit een corner wist de spits van Flakkee de gelijkmaker aan te tekenen. E1 was slordig in de afronding en bleef steken op een gelijkspel. Direct hierop volgde een 0-0 tegen DBGC. Ook nu kwam de vermoeidheid van het feest van de voorgaande avond naar boven. Veel spelers lagen pas rond middernacht op bed. Herkingen werd hierna eenvoudig met 4-0 verslagen.

Het beeld was vervolgens duidelijk. E1 moest twee keer winnen om zich kampioen van Goeree-Overflakkee te mogen noemen. De eerste horde werd genomen tegen WFB dat met 1-0 werd verslagen. De finale ging tegen het sterke team van DVV'09 dat aan een gelijkspel genoeg had. E1 wist wat het te doen stond en zette DVV'09 vanaf de aftrap onder druk. Na een prima assist van Stan scoorde Koen de bevrijdende 1-0. E1 kreeg nog enkele kansen, maar de keeper van DVV'09 hield verder zijn doel schoon. Na ruim tien spannende minuten volgde de ontlading en mag E1 zich een jaar lang kampioen van Goeree-Overflakkee noemen.

Onder groot applaus mocht aanvoerder Koen Vervloed de prachtige beker in ontvangst nemen. Voor iedere speler was er een medaille. Met het kampioenschap van Goeree-Overflakkee volgt er een passend slot op een lang, maar schitterend seizoen. Saamhorigheid en teamgeest bleken de sleutel tot dit succes.

De kampioenen van Goeree Overflakkee 2011 zijn; Koen, Stan, Wouter Arnold, Niels, Dennis, Kristian, Jaron, Justin en Martijn.

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento