Sfeervolle barbecue voor de E-pupillen (3-6-2011)

Toegevoegd op 5 juni 2011 om 00:00 door André Groenendijk
Whatsapp Facebook Twitter


Sfeervolle barbecue voor de E-pupillen (3-6-2011)
Vrijdag 3 juni was Spartacus het decor van de barbecue voor
E-pupillen. Deze barbecue gold als afsluiting van het seizoen. Ruim 180 personen hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging van E-vertegenwoordiger Anton Haasnoot.

Onder prachtige weersomstandigheden verzamelde een bont gezelschap zich rond 18.00 uur op Spartacus. Na het openingswoord van Anton Haasnoot konden de teams bij Marleen en Anja de bestelde producten afhalen. In de kantine stond inmiddels een heerlijk buffet van o.a. stokbrood, friet, salades en sauzen klaar. DJ Maarten (de Korte) zorgde voor sfeer met zijn muziek. Nadat de leiders van de diverse teams in het zonnetje waren gezet werd er heerlijk gegeten. Ondertussen speelde de kinderen op het prachtige complex. Wim van Putten werd na zijn bijna 30e sproeidag ook nog achter een frietje gesignaleerd tussen de feestvierders. Een groot compliment voor Wim is zeker op zijn plaats. Mede door zijn inbreng konden we ondanks de extreme droogte blijven voetballen.

Rond 22.00 uur werd de avond afgesloten. E1 bedankt Marleen, Anja, de andere mensen achter de bar, DJ Maarten en Anton Haasnoot voor de geweldige avond.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento